Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rstomrerfirma.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Troldtekt | RSTømrerfirma

Få bedre akustik med Troldtekt

RS Tømrerfirma er en førende montør af akustikplader fra Troldtekt for både private og erhvervskunder. Vi kan hjælpe dig med at planlægge og montere den helt rette løsning, der forbedrer akustik og indeklima, og som samtidig passer ind i rummets og bygningens stil.

Træbetonplader fra Troldtekt er den perfekte vej til at forbedre akustikken i et rum. Hvor overflader som beton og murværk giver en lang efterklangstid for lyden i rummet, har Troldtekts akustikplader en lydabsorberende effekt, der mindsker lydens ekko. Dette bidrager til en behagelig akustik og et godt indeklima.

Troldtekt-plader fås i et væld af varianter, så der findes en løsning til enhver stil. Samtidig er Troldtekts produkter fremstillet af bæredygtige materialer, der ikke indeholder skadelige eller allergifremkaldende stoffer, og som kan nedbrydes som kompost, når de har udtjent deres levetid.

RS Tømrerfirma har stor erfaring med montering af Troldtekts produkter og er derfor den oplagte samarbejdspartner til installation af akustikplader. Vi har både monteret Troldtekt hos privatkunder, der ønskede bedre akustik i deres huse, og i kontorer samt produktionsfaciliteter hos vores erhvervskunder. Blandt andet har vi foretaget store montageopgaver ved Troldtekts eget hovedkontor og produktion.

Få inspiration og se eksempler på Troldtekt-løsninger på Troldtekts egen hjemmeside. Vil du vide mere eller planlægge dit projekt med akustikplader, så Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale om mulighederne.