Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rstomrerfirma.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Privat | RSTømrerfirma

Vi hjælper privatkunder med alle tømreropgaver

RS Tømrerfirma sidder klar til at hjælpe privatkunder med at føre deres boligdrømme ud i livet. Planlægger du for eksempel en renovering eller ombygning af dit hus, står vi til rådighed med sparring og kompetent håndværk.


Fra tag til gulv og både indendørs og udendørs har vi stor ekspertise. Uanset projektet lægger vi stor vægt på personlig service og løsninger, der svarer til kundens behov. Samtidig prioriterer vi kvalitet i alle vores byggeprojekter, så du kan være sikker på resultatet forbliver pænt i mange år.

Planlægger du også et byggeprojekt, og har du brug for en professionel samarbejdspartner? Kontakt os for at høre mere om mulighederne og få et tilbud på din opgave.

Vores kompetencer spænder bredt og omfatter alle gængse opgaver inden for tømrerfaget. Forneden kan du læse lidt om, hvad vi blandt andet beskæftiger os med. Er der i dit projekt behov for flere kompetencer end vores egne, udfører vi også gerne projekter i entreprise.

Renovering og ombygning

Hvis du overvejer en større fornyelse af dit hus eller en anden bygning, kan vi også hjælpe med at finde frem til den rette løsning og føre den ud i livet. Det kan for eksempel være en større renovering, der omfatter arbejde på flere dele af bygningen, eller en ombygning af lokaler fra et formål til et andet.

Vi samarbejder med en række kompetente virksomheder, hvorfor vi også kan være behjælpelige på projekter, der ud over tømrerydelser også omfatter andet arbejde – eksempelvis VVS- og el-installationer, malerarbejde, blikkenslagerarbejde eller murerarbejde.

Terrasser og tilbygninger

Hvis du leder efter nye måder at udnytte dele af din grund på, kan en ny tilbygning være løsningen. RS Tømrerfirma kan hjælpe med planlægning og konstruktion af tilbygninger, idet vi har stor erfaring med opbygning af eksempelvis terrasser, der skaber udemiljø og blandt andet giver mulighed for at nyde de varme forårs- og sommerdage.

Vi kender til de forskellige muligheder for opbygning og materialer og kan derfor hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvad enten du for eksempel ønsker en terrasse i klassisk hårdttræ eller vedligeholdelsesfri komposit.