Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rstomrerfirma.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Erhverv | RSTømrerfirma

Samarbejdspartner til din virksomheds byggeprojekter

RS Tømrerfirma tilbyder alsidige kompetencer og professionel betjening, når det gælder byggeprojekter i erhvervsregi. Vi har kapacitet til at udføre projekter for både små og store virksomheder i Østjylland.


Vi har hjulpet både kunder både inden for det offentlige og det private erhvervsliv med professionelt tømrerarbejde. Blandt andet har vi udført gennemgribende renoveringer af restaurationslokaler, ligesom vi har samarbejdet med Skanderborg og Aarhus Kommune om større byggeprojekter, herunder renoveringer af skoler.

Vores kompetencer omfatter alle gængse opgaver i tømrerfaget, og vi udfører både mindre og store byggeprojekter. Således har vi både serviceret erhvervsdomiciler og mindre kontorlandskaber, men også gennemført store ombygninger og renoveringer for vores erhvervskunder.

Entreprenør til alle projekter

RS Tømrerfirma udfører gerne større erhvervsprojekter i entreprise, hvor vi varetager alle tømreropgaver. Det kan for eksempel være opgaver inden for nybyggeri, tilbygning eller ombygning af erhvervsejendomme.

Vi har kompetente samarbejdspartnere inden for andre byggefag, og kan således inddrage professionelle murere, malere, vvs-folk m.v., hvor det er relevant. Ligeledes deltager vi gerne i processen fra et tidligt stadie for at sikre, at der hverken opstår misforståelser eller komplikationer undervejs i byggeriet.

Kvalitet og service i fokus

Uanset projektets karakter og størrelse lægger vi stor vægt på kvalitet i byggeriet samt på at levere en god service. Faglighed er i centrum for alt vores arbejde, så du altid kan regne med et professionelt resultat af højeste kvalitet.

Vi forstår vigtigheden af, at resultater bliver leveret inden for den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, og er derfor altid opmærksomme på forventningsafstemning og klare aftaler fra projektets start. Samtidig gør vi altid en indsats for at holde vores kunder orienteret gennem hele byggeprocessen, så der ikke opstår tvivl undervejs.


Hvis din virksomhed planlægger et byggeprojekt, sidder vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at starte dialogen.